Hirdetés

kortarsirodalom.lap.hu / Irodalmi körök, társaságok, közösségek, klubok stb.

Irodalmi körök, társaságok, közösségek, klubok stb.

A Fekete Ászok Felvidéki Irodalmi Kör (FÁFIK) hivatalos honlapja

irodalombarátok

Tinta-Klub (misztikus irodalmi kör)

Poéta Portál - pályázatokkal

marenostrum - szavak -képek

A virtuális hippikommuna

Könyv, Irodalom, Szabadon

Amatőr Kortárs Irodalom

Írással, költészettel, képvilággal foglalkozó kreatív emberek baráti klubja.

A Napvilág Íróklubot azzal a célzattal hozták létre, hogy mindazon lelkes amatőr írók és költő, aki kilépne az íróasztal árnyékából, megmutathassa művészetét, verseit, prózai műveit vagy akár drámáját a netvilág irodalomkedvelő látogatóinak.

Kis irodalmi közösség által írt prózák illetve versek, valamint a magyar irodalmi élet feltérképezésére tett kíserletek. Saját írások mellett a magyar irodalom szereplőivel készített interjúk, hasznos tanácsok. Közösségünk nyitott minden irodalmat szeret

A Szépíró mesterkurzus során lehetősége nyílik minden kedves résztvevőnek az irodalom professzionális művelővel való találkozásra, konzultációra, az íráskészsége fejlesztésére, illetve gyakorlására. Legyen szó üzleti ajánlatról, szakcikkről vagy szépiroda

Az Ars Poetica Versklubot 2013-ban hozta létre a klub névadója vezetője Kádár Valéria és a másik vezető tagja Bella Beáta. Célunk, hogy a kortárs irodalmat az amatőr írók és költők megismerhessék, és hogy klubunk tagjai minden találkozó alkalmával örömteli műhelymunkában vegyen részt. Oldalunkon a legújabb irodalmi pályázatokról is hírt adunk.

A Kortárs Költő Liga elnevezésű irodalmi szervezet azzal a céllal jött létre, hogy támogassa és segítse a költészeti pályán elindulni szándékozó tehetségeket. Továbbá író-olvasó találkozók, könyvbemutatók, felolvasóestek szervezésével próbálják színesíteni a hazai kulturális életet. A szervezet tagjait folyamatosan értesíti pályázati lehetőségekről is.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Irodalmi körök, társaságok, közösségek, klubok stb.
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés